HABERLER


EPDK, DÜZENLEYİCİ YAKLAŞIM BELGESİNİ YAYINLADI

Etkinlik Tarih 10.07.2017

EPDK tarafından, kuruluşundan bu yana geçen 15 yılı “başlangıç ve gelişme evresi” olarak nitelendirerek, sahip olduğu deneyim ve uzmanlık ile önümüzdeki dönemde değişen dünya ve piyasa koşulları ile ortaya çıkabilecek durumları göğüslemeyi amaçlayan bir çalışma gerçekleştirildi. Hazırlanan Düzenleyici Yaklaşım Belgesi, EPDK web sitesinde yayınlandı.
Devamı..


TARİFELERDE DEĞİŞİKLİK OLMADI

Etkinlik Tarih 09.07.2017

01 Temmuz 2017 tarihi itibariyle serbest olmayan ya da serbest tüketicilik hakkını kullanmayan tüketicilere uygulanacak tarife tabloları açıklandı.
Devamı..


2017 YILI ÖNGÖRÜLEN BİRİM YEKDEM MALİYETLERİ AÇIKLANDI

Etkinlik Tarih 09.07.2017

Yenilenebilir Enerji Kaynaklarının Belgelendirilmesi ve Desteklenmesine İlişkin Yönetmelik' de en son yapılan değişiklikle, YEKDEM maliyetinin daha öngörülebilir hale getirilmesi için yapılan düzenleme çerçevesinde, 2017 yılı sonuna kadar aylık olarak öngörülen birim YEKDEM bedelleri, EPDK tarafından belirlendi ve yayımlandı.
Devamı..


YENİ GÜN ÖNCESİ PİYASASI YAZILIMI TESTE AÇILDI

Etkinlik Tarih 04.07.2017

2011 Yılında Gün Öncesi Piyasası' nın açılmasından bu yana faaliyette bulunan yazılım değişiyor. EPİAŞ tarafından, kendi bünyesinde tasarlanan ve hazırlanan yeni gün öncesi piyasası yazılım ve algoritması test uygulamasına başladı.
Devamı..


ŞEFFAFLIK PLATFORMU BETA VERSİYONU YAYINDA

Etkinlik Tarih 03.07.2017

Türkiye enerji piyasasının gelişimi için en önemli unsurlardan birisi olarak şeffaflık konusunda önemli bir adım atıldı. EPİAŞ tarafından hazırlanan 'Şeffaflık Platformu' beta versiyonu EPİAŞ web sitesi üzerinden yayına başladı.
Devamı..


ETD BAŞKANI SN. CEM AŞIK ENERJİ YATIRIMLARI VE FİNANSMANI PANELİ’NE MODERATÖR OLARAK KATILDI

Etkinlik Tarih 01.04.2016

ENERJİ YATIRIMLARI VE FİNANSMANI PANELİ, 01 Nisan 2016 tarihinde İstanbul’da ISTRADE 2016 - Enerji Ticareti ve Tedariği Zirvesi kapsamında gerçekleştirildi. Panelin moderatörlüğünü ETD Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Cem AŞIK yaptı.
Devamı..